2007

Türkiye’de Bir İlk “Kişiye Özgü Öğretim Modeli”

Uğur Dershaneleri her öğrencinin ilgi, yetenek ve becerileri doğrultusunda, öğrenme stillerindeki bireysel farklılıkları dikkate alarak “Kişiye Özgü Öğretim Modeli” ile eğitim içeriklerini planladı.

1968

Laleli’de Başlayan Yolculuk

Uğur Dershaneleri, üniversiteye hazırlıkta akla gelen ilk kurum olma misyonuyla yola çıkarak 26 Kasım 1968’de Laleli’de eğitim hayatına başladı. 1973 yılında eğitim duayeni Enver Yücel’in yönetiminde Uğur markası, Türkiye’nin dört bir yanına ‘‘sınava hazırlıkta’’ yenilikçi eğitim anlayışı getirdi.

1998

Yayıncılıkta Yeni Dönem

Konusunda uzman eğitmenlerin hazırladığı konu anlatımlı kitaplar, soru bankaları, konu kavrama testleri, deneme sınavları ve kurulduğu günden itibaren sunduğu yardımcı kaynaklarla Uğur Yayınları öğrencilerini hedeflerine ulaştırdı.

2008

Eğitime Adanmış Bir Hayata Verilen “Üstün Hizmet Ödülü”

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Başkanı Enver Yücel, eğitim ve kültür alanlarındaki çalışmaları ve başarıları dolayısıyla TBMM tarafından Üstün Hizmet Ödülü’ne layık görülmüştür.

Dünyada “Küresel Eğitime Katkı” Dalında İlk Ödül

Yıl boyunca süren BM faaliyetlerinin ödüllendirildiği UNCA Ödülleri kapsamında BUEK Başkanı Enver Yücel, dünya çapında eğitime sağladığı katkılar sebebiyle “Küresel Eğitime Katkı Ödülü”ne layık görülmüştür. Enver Yücel, dünyada bu dalda ödül alan ilk isim olmuştur.

Uğur’da Başarının Yeni Dönemi

Uğur Dershaneleri, hayata geçirdiği yeniliklerle ve geliştirdiği projelerle büyüyerek, başarı serüvenine okul öncesinden lise son sınıfa kadar akademik eğitimi ile öne çıkan Uğur Okulları olarak devam ediyor.

Sınavlara Hazırlıkta Yüksek Başarı

Uğur Okulları, sınava hazırlıktaki öncülüğü, teknoloji destekli eğitimi, zengin içerikli yayınları ve kişiye özgü rehberlik hizmetleri ile öğrencilerini sınavlarda başarıya ulaştırıyor. Bugüne kadar üniversiteyi kazanan 300.000 öğrencisinden aldığı güçle, sınava hazırlıkta öncü kurum olarak öğrencilerini geleceğe hazırlıyor.

Eğitimde Başarının 50. Yılı

Uğur Okulları, yarım asırlık deneyimi ve geliştirdiği birçok eğitim yaklaşımı ile sektöre değer katmaya ve yön vermeye devam ediyor. Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen erkenSTEM eğitim yaklaşımı, Kodlama eğitimi, Uğur Sınava Hazırlık Merkezleri ve kişiye özgü çözüm odaklı anlayışı gibi yenilikçi eğitim yaklaşımlarıyla öğrencilerini 21. yüzyıl becerileri ile donatıyor.

50. Yılda 50 Kampüs

Mutlu bir nesil yetiştirme felsefesi üzerine kurulu Uğur Okulları, akademik eğitim programını, 44 ilde 51’ i kampüs olmak üzere 137 okulunda sürdürüyor. Uğur Okullarında eğitim gören her bir öğrencinin önce ana dilini, en az bir yabancı dili, bilimin dili matematiği, teknolojinin dili kodlama, robotik ve STEM’i ve davranış dilini en iyi şekilde öğrenmeleri amaçlanır.Öğrencinin potansiyelinin ortaya çıkartılarak hedefledikleri bir üst okulu kazanmaları sağlanır.