BUEK

Dünyanın öncü eğitim kurumları arasında yer alan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının temeli 1968 yılında İstanbul’da atıldı. BUEK; Bahçeşehir Üniversitesi, Uğur Okulları, Bahçeşehir Koleji, BAU International University Washington DC, BAU International Berlin University of Applied Sciences, BAU International University Batumi, BAU Cyprus University, Fulford Academy, Mentora Language Schools Washington DC, Mentora Language Schools Fethiye, Capital English Solutions ile dünyanın dört bir yanında milyonlarca genci başarıya taşıyor.

BAU Global

BAU Global; 4 kıtada 10 ülkeye yayılan 9 üniversite, 3 dil okulu ile dünya eğitimine katkı sağlayan uluslararası bir eğitim ağıdır.

Bahçeşehir Üniversitesi

Bahçeşehir Üniversitesi, İstanbul’un kalbinde bir dünya üniversitesidir.

Uğur Okulları

İnsani değerlerle donatılmış; sorgulayan, araştıran, üreten nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Uğur Okulları, yarım asırlık başarı deneyimi ile öğrencilerine okul öncesinden lise son sınıfa kadar Türkiye’nin en donanımlı eğitim olanaklarını sunmaktadır.