14.04.2019

U-Makerfest III

U-MakerFest III, 14 Nisan Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsünde gerçekleşti. Bu yıl ki teması "ÇÖP" olan, Uğur Okulları öğrencilerinin U-Bit ve STEM gibi çeşitli derslerde öğrendikleri bilgileri hayata geçirerek robotik, video/animasyon ve oyun tasarımı alanlarında yarıştığı U-MakerFest'te öğrenciler,dünyamızın çöp ve atıklar konusundaki problemlerini belirleyip yenilikçi çözümler üretti ve ürettikleri projeleri sergi alanında sundu.

62 takımın katılım gösterdiği U-MakerFest III'de "Çöpleri renklerine göre ayıran çöp kutusu" projesi ile Uğur Okulları Ortaokulu başarı madalyası aldı.