28.03.2019

Tübitak Bu Benim Eserim

Öğrencilerimiz Kağan Üçbudak ve Mehmet Ali Demirci'nin Bilgisayar Öğretmenleri Emine Kuşku ve Zeynep Ankara'nın danışmanlığında hazırlamış oldukları "Toprak Nem Durumuna Göre Yağmur Suyuyla Ağaç Sulayan Gezgin Robot" projesi 13. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projesi Bursa Bölge Sergisine davet edildi. Afyon, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Yalova, Eskişehir ve Kütahya illerinin katılmış olduğu bölge sergisinde öğrencilerimiz 3 gün boyunca gelen ziyaretçilere projelerini tanıttılar.

Türkiye genelinde bu yıl 12085 projenin başvuru yaptığı ve Bursa Bölgesinde ilk 100'e girerek sergi alanına davet edilmeye hak kazanan projemiz Teknolojik Tasarım dalında 3. olmuştur.