14.09.2019

9 , 10 ve 11. Sınıf Velileri ile Tanışma Toplantısı

Okul & Aile işbirliğinin en önemli adımı olan lise veli tanışma toplantımızı bugün gerçekleştirdik. Kampüs Müdürümüz Tamer SEROL'un "Uğur'da Eğitim" konuşması ile başlayan toplantımızda Uğur'lu eğitim kadromuz büyük alkış alarak güçlü bir başlangıca imza attı.Ardından sınav merkezi sorumlusu Yusuf Sercan TEMEL'in "Metodbox" ve Rehber Öğretmen Cansu GÖKÇE'nin "Öğrenme Süreçlerinde Psikolojik Mekanizmalar" sunumuyla devam ettiğimiz toplantımızı "Mutlu, Başarılı ve Uğur'lu" bir eğitim yılı dilekleri ile tamamladık.