14.04.2019

U-Makerfest III

U-MakerFest III, 14 Nisan Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsünde gerçekleşti. Bu yıl ki teması "ÇÖP" olan, Uğur Okulları öğrencilerinin U-Bit ve STEM gibi çeşitli derslerde öğrendikleri bilgileri hayata geçirerek robotik, video/animasyon ve oyun tasarımı alanlarında yarıştığı U-MakerFest'te öğrenciler, dünyamızın çöp ve atıklar konusundaki problemlerini belirleyip yenilikçi çözümler üretti ve ürettikleri projeleri sergi alanında sundu.

62 takımın katılım gösterdiği U-MakerFest III'de Bursa Uğur Anadolu Lisesi "Technofly" grubu ile "Alternatif Çözüm Kupası" aldı.