Basın Ekspres Uğur Anadolu Lisesi

false

Test Uğur Okulları.Test Uğur Okulları.Test Uğur Okulları.Test Uğur Okulları.Test Uğur Okulları.

false
Uğur Banner

Başarılarımız

Uğur Banner 2

Okul Mesajları

Rehberlik

BUEK Başkanı Enver YÜCEL

Geleceği düşlemek... Düşleri olmayanların gerçekleri de olmaz. Her şey düşlemekle başlar ve hayat yeni düşlerle devam eder. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları olarak bir düşle yola çıktık; bugün dünyada 4 kıtaya yayılan global bir eğitim ağına dönüştük. Kaliteli eğitimi ülkemizin her noktasına götürmek, her çocuğumuz ile buluşturabilmek üzere sürdürdüğümüz çabamız bugün sınırları, ülkeleri aştı.

Global eğitim ağımızın bir parçası olan Uğur ailesinin her ferdi, geleceğin kapılarını aralayacak ve global vizyona sahip bir ailenin mensubu olacaktır.

Her birinizin yeni düşlere yelken açması ve düşlerinizi gerçeğe dönüştürmeniz dileklerimle…

Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat KULABEROĞLU

Biliyoruz; Bir öğretmen bir çocuğu, bir çocuk ise dünyayı değiştirebilir.

Daha yaşanabilir bir dünyayı var edebilmemizde eğitimin yeri tartışılmaz.

“Nitelikli eğitim” denildiğinde akla gelen ilk eğitim kurumu olma yolunda emin adımlarla ilerlerken deneyimli ve yenilikten heyecan duyan akademik kadromuz ile öğrencilerimiz için “iyi bir gelecek” kurguluyoruz.

Uğur Okulları olarak, öğrencilerimize sağladığımız akademik ve bilimsel eğitimin yanı sıra onlara “iyi insan olma” bilincini aşılamaya, parçası oldukları topluma sosyal sorumluluk bilinci ile bakmalarını sağlayamaya devam edeceğiz.