İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları Politikamız

Uğur Eğitim Kurumlarının başarı kaynağı insandır ve insan faktörünün ne denli önemli olduğunun farkındayız. Bunun için ilk hedefimiz çalışanlara büyük bir ailenin bireyleri olduklarını ve değerli olduklarını hissettirmektir. Kurumsal başarının devamı ise ancak yüksek motivasyonlu ve kuruma bağlı çalışanlarla mümkündür.

Stratejileri ve iç işleyişi ile proaktif, yenilikçi, gelişim odaklı bir yaklaşım benimseyen İnsan Kaynakları departmanının temel ilkeleri:

İşe Alım Süreci

Uğur Eğitim Kurumları A.Ş. hedef ve ilkeleri doğrultusunda kurumun büyüme hızına ortak olacak, yetkin yöneticilerin doğru pozisyonlara yerleştirilmesi için yıl boyunca aşamalı bir süreç izlenir. Uğur Eğitim Kurumları A.Ş. olarak, işe alım süreçlerinde önem verilen yetkinlikler doğrultusunda işe alım süreci tamamlanır.

Yeni mezun ve adaylarımızın değerlendirilmesinde pozisyonun gerekliliklerine uygun olarak aşağıdaki değerlendirme süreçlerinin tümü veya bir bölümü uygulanır;

*Yetkinlik Bazlı Mülakat

*Mesleki Kişilik Envanteri

Tüm bu değerlendirmeler neticesinde uygun olan adaylarımıza Uğur Eğitim Kurumları A.Ş. tarafından iş teklifi yapılır ve pozisyona uygun olan aday çalışmaya başlar. Hedefimiz, kişilerin bilgi, beceri ve deneyimlerine bağlı olarak uygun pozisyona yerleşmelerini sağlamaktır.

Uğur Okulları Akademik Kadro Seçme Yerleştirme Süreci

Mülakat Süreci