444 4 845

Uğur Çift Diploma Programı

Uğur Okulları öğrencileri, lise diplomasının yanına ekleyebileceği Amerika Birleşik Devletleri (ABD) lise diploması ile dünyanın kapılarını aralıyor.

Öğrencilerini çağın ve geleceğin ihtiyaçlarına uyum sağlayabilecek, birer dünya vatandaşı olma hedefiyle yetiştiren Uğur Okulları, Mentora American School çift diploma programı ile öğrencilerine lise diplomalarının yanında  akredite bir Amerikan lise diplomasıyla mezun olma olanağı sağlıyor.

> 19 Amerikan Üniversitesine Direkt Geçiş Hakkı

Lise eğitimine devam ederken Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Mentora American School çift diploma programına katılan Uğurlu lise öğrencileri yüzde 100 akredite bir Amerikan lise diploması alabiliyor. Program kapsamında uluslararası öğrencileri üniversiteye hazırlamak için tasarlanmış ve yüksek nitelikli, ana dili İngilizce olan öğretmenler tarafından verilen çevrimiçi bir müfredat sunuluyor. Dersler uzaktan eğitimle asenkron ya da senkron olarak gerçekleştiriliyor. Çift diploma programı mezunları International University Alliance iş birliği ile 19 Amerikan Üniversitesine direkt geçiş hakkına sahip oluyor.

Listeye Dön

Uğurlu Olmanın
Tam Zamanı

Size en yakın okulumuzu seçerek ön kayıt formunu doldurabilirsiniz.

UĞUR'A BAŞVUR
İletişim Formu
İletişim Formu
Lütfen robot olmadığınızı doğrulayınız.