Uğur Okulları Kilis Kampüsü Basın Lansmanı Yapıldı

05.08.2020

Uğur Okulları, bu yıl açılan Kilis Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Yeni eğitim öğretim döneminde hizmet verecek Uğur Okulları Kilis Kampüsü için düzenlenen basın toplantısında Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu bilgi verdi. Kulaberoğlu; “Okul öncesinden lise son sınıfa kadar kademeleri bulunduğu kampüsümüzde öğrencilerimize hem fiziki şartları hem de akademik kadrosu ile mükemmel bir eğitim öğretim hizmeti sunacağız. Tüm olanaklarımızla; hem okulumuzda alınan tedbirlerle hem de uzaktan eğitimimizle ‘yeni normale hazırız’ ” şeklinde konuştu.