Uğur Meta School Programı Başlıyor

19/04/2022

Dijital eğitimin Türkiye’deki lider markası Uğur Okulları olarak “Metaverse” evreninin önce doğru anlaşılması, anlatılması ve sonrasında da uygulama alanlarında kullanılması için “Uğur Meta School” programını başlatıyoruz. Programımız öncelikli olarak Uğur Okulları yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerine yönelik düzenlenecek olup, online olarak gerçekleşecek.

Uğur Okulları ve Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) iş birliği ile düzenlenecek “Uğur Meta School” kapsamında, dijital değişim ve dönüşümde geleceğin en önemli başlıklarından biri olan Metaverse evreni tüm bileşenleri ile ele alınacak. Velilerimiz ve öğrencilerimiz için ayrı ayrı planlanmış eğitimler ile yapay zekâ ve meta dünyası, metaverse ekonomisi ve girişimcilik, NFT, PreMetaverse ve block zincir gibi kavramlar işlenecek.

Alanında uzman isimler tarafından sunulacak eğitimler ile Uğurlu ailemize “Metaverse” kavramını ve fırsatlarını aktarırken, bu yeni evrende eşsiz deneyimler elde etmelerini sağlayacak uygulamalara da yer verilecek.