Uğur Okulları

444 4 845
spotify youtube facebook twitter instagram linkedin

Uğur’da Yaz Kursu!

Başarılı bir gelecek için bu yazı avantaja çevir, okul dönemine bir adım önde gir! Kontenjanla sınırlı Uğur’da Yaz Kursu başvuruları için okullarımızla iletişime geçebilirsiniz.


Uğur’da Yaz Kursu’nun Kademeleri ve Kapsamı Nedir?

Okul öncesi, ilkokul 1-2-3-4. sınıf, ortaokul 5-6. sınıf, lise 9-10. sınıf öğrencilerinin, bitirdikleri kademede işlemiş oldukları ana kazanımların akademik tekrarının yapılacağı; "Uğur'da Yaz Kursu" aynı zamanda sosyal, duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarına yönelik derslerin de kapsayacak.

Ortaokul 7. ve lise 11. sınıf öğrencilerimiz için de 53 yıllık sınava hazırlık deneyimimiz ve ile LGS ve YKS hazırlık sürecinde ihtiyaçları olacak akademik desteği sağlamayı hedefliyoruz

Uğur’da Yaz Kursu’nun Tarihleri Nedir?

Uğur'da Yaz Kursu programı;

  • Okul öncesi, ilkokul 1-2-3-4. sınıf, ortaokul 5-6. sınıf, lise 9-10. sınıf öğrencilerimiz için 21 Haziran - 02 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Program ilgili kademelerin tamamında günlük 6 saat olarak uygulanacaktır. Haftalık 30 saatlik ders dağılımları kademe bazlı olarak hazırlanmıştır.
  • Ortaokul 7. ve lise 11. sınıf öğrencilerimiz için 07 Haziran – 02 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Program ilgili kademelerin tamamında günlük 6 saat olarak uygulanacaktır. Haftalık 30 saatlik ders dağılımları kademe bazlı olarak hazırlanmıştır.

Uğur’da Yaz Kursu’na Kimler Başvurabilir ve Nereden Başvuru Yapılabilir?

Programa tüm öğrenciler başvurabilir. Başvurular, Yaz Kursu’na katılmak istenen okulumuzla irtibata geçilerek yapılacaktır. Başvurular kontenjanlarla sınırlıdır.

Size en yakın okulumuza ulaşmak için: www.ugurokullari.k12.tr/okullarimiz

Uğur’da Yaz Kursu’nda Hangi Dersler Yer Alacak?

  • Okul öncesi, ilkokul 1-2-3-4. sınıf, ortaokul 5-6. sınıf, lise 9-10. sınıf öğrencilerimize yönelik programda okullarımızda uyguladığımız ASDF (Akademik, Sosyal, Duygusal, Fiziksel) eğitim yaklaşımının temel alındığı programda, ana derslerde belirlenmiş kazanımların akademik tekrarları yapılacak. Bunun yanı sıra sosyal, duygusal ve fiziksel olarak gelişime katkı sağlayacak görsel sanatlar, müzik, bilgi ve iletişim teknolojileri, satranç ile İngilizce dil edinimine yönelik derslerimize de yer verilecek. 
  • Ortaokul 7. ve lise 11. sınıf öğrencilerimize yönelik programda ise sınava hazırlık sürecinde ihtiyaçları olan ana akademik derslere yer alacaktır. 
  • Tarihler ve program kapsamları okullarımıza göre farklılık gösterebilir. Programın detayları için Yaz Kursu’na katılmak istediğiniz okulumuz ile irtibata geçebilirsiniz. 
  • Programa serbest kıyafet ile katılım sağlanacaktır.

9 Haziran 2021

Listeye Dön
Uğurlu Olmanın Tam Zamanı

Uğurlu Olmanın
Tam Zamanı

Size en yakın okulumuzu seçerek ön kayıt formunu doldurabilirsiniz.

UĞUR'A BAŞVUR
İletişim Formu
İletişim Formu
Lütfen robot olmadığınızı doğrulayınız.