U-MakerFest Heyecanı Başlıyor

Uğur Okulları öğrencilerinin yıl boyunca Bilgi ve İletişim Teknolojileri derslerinde edindikleri bilgileri robotik, oyun tasarımı ve video/animasyon alanlarında yarıştıracağı U-MakerFest’in beşincisi 29 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu yıl Sağlık ve Kaliteli Yaşam temasıyla Uğur Okulları Gaziemir Kampüsü’nde düzenlenecek festivale  umakerfest.com üzerinden başvuru yapmak mümkün.

Teknoloji ile “kendin yap” kültürünün birleşiminden oluşan “Maker” ruhunu desteklemeyi amaçlayan ve öğrencilerimizin yıl boyunca kazandıkları problem çözme, eleştirel ve yaratıcı düşünme gibi bilgilerini pratiğe dönüştürmelerini hedefleyen U-MakerFest’in, ön eleme sonuçları kesin katılımcı listeleri umakerfest.com adresinden ilan edilecek.

İlkokul öğrencilerinin katılabileceği KID'S Umakerfest ise 17 Nisan’da Uğur Okulları bölge merkez okulları ev sahipliğinde düzenlenecek. Sağlık ve Kaliteli Yaşam temasıyla düzenlenecek festivalde öğrenciler birbirinden farklı ve yaratıcı fikirleri buluşturacak.

Detaylı bilgi ve başvuru için umakerfest.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

15 Ekim 2020