Ortaokul

Öğrenci Odaklı Eğitim

Uğur Okullarında, ASDF Eğitim Modeli ile öğrencilerin öğrenme stillerindeki farklılıklar dikkate alınarak eğitim planlanır. Uğur Okullarına özgü bu yaklaşım ile her öğrencinin ilgi, yetenek ve becerileri dikkate alınarak öğrenme alışkanlıkları incelenir. Öğrenciye özgü danışmanlarla verimli çalışma yöntemleri belirlenerek gerekli yönlendirmeler yapılır.

Öğrenme Süreci

Akademik ve bireysel gelişim odaklı eğitim modeli, öğrencileri başarıya ulaştırır. Uğur Okullarının alanında uzman akademik kadrosu tarafından öğrencilerin ihtiyaçları belirlenerek, bu ihtiyaçları karşılayabilmek ve başarılarını artırmak için kişiye özgü öğretim programı tasarlanır.

Yaşam Süreci

Uğur Okulları, kişiye özel U-Coach ile kendini gerçekleştirebilen bireylerin yetişmesini sağlar. Öğrencilerin tüm ihtiyaçları karşılanarak bağımsız düşünmeyi, doğru seçimler yapmayı ve başarıya odaklanmayı öğrenmesi hedeflenir.

Gelişim Süreci

Uğur Okullarında, her öğrenciye özel eğitim verilir.

Onların sınıf dışında da yeteneklerini keşfetmelerini sağlayarak kişisel gelişimleri desteklenir.

İletişim Süreci

Uğur Okullarında öğrencilerin aileleri ve arkadaşlarıyla olan yakın bağlarını korumalarına yardımcı olunur. Kişiye özel uzman psikolojik danışman ve psikologlar ile öğrencilerin iletişim gücünün geliştirilmesi sağlanır.