Ortaokul

Lise Sınavına Hazırlık Programı

Uğur Okullarının "Lise Sınavına Hazırlık Programı" ile öğrenciler sınava hazırlık sürecine bir adım önde başlar. Özgün deneme sınavları, deneyimli akademik kadro ile nitelikli bir hazırlık sürecine dahil olurlar.

Uğur Okullarında liseye hazırlık çalışmaları, 7 ve 8. sınıflarda sınava hazırlık programı dahilinde sürdürülür. 7. sınıftan itibaren deneme sınavları ve özgün sınava hazırlık çalışmaları yapılarak eğitim verilir. 7 ve 8. sınıfta yapılan LGS denemeleri ile öğrenciler, 7 ve 8. sınıftaki konularını pekiştirerek liseye hazırlık sürecini birlikte yürütür. Belirlenen hedefler doğrultusunda liseye giriş sınavlarına hazırlık çalışmaları ve denemeler yapılarak sınav kaygısı en aza indirilir.