Lise

Uğur International

Uğur International programları kapsamında öğrenciler, Kanada, İngiltere ve ABD gibi dünyanın birçok ülkesinde eğitim alırken sosyal ve kültürel açıdan vizyonlarını geliştirirler.

Yurt Dışı Üniversite Programları

Öğrenciler, TOEFL veya IELTS'ten yeterli puanı aldıkları takdirde, Uğur International ile ABD (Amerika Birleşik Devletleri), İngiltere, Kanada ve İspanya gibi önde gelen dünya ülkelerinde üniversite eğitimi alabilirler. Uğur Okulları öğrencileri, BAU Global eğitim ağında yer alan 8 üniversite ve 3 dil okulu başta olmak üzere dünyanın saygın üniversitelerinde öğrenim bursu ve sertifika olanaklarından faydalanırlar.

Yurt Dışı Üniversite Danışmanlığı

Lise eğitimine devam eden ve üniversite eğitimini yurt dışında sürdürmek isteyen Uğur Okulları öğrencileri, Uğur International tarafından sunulan üniversite danışmanlığı hizmeti ile dünyanın önde gelen üniversitelerinin kayıt şartlarını öğrenebilir ve başvuru sürecinde destek alabilirler.

Yaz Okulları

Yoğun bir ders yılının sonunda düzenlenen yaz okulu programlarında yabancı dil, yurt dışında yapılan pratikle ileri seviyeye taşınır. Yabancı dil öğrenimini desteklemekle birlikte seyahat edilen ülkenin coğrafi, tarihi, kültürel ve sanatsal zenginlikleriyle öğrencileri buluşturmak amaçlanır. Öğrenciler, 9. sınıftan itibaren ABD'de Washington, D.C. Mentora ve Kanada'da CES Toronto dil okullarında eğitim alabilirler.

Yurt Dışı Lise Değişim Programları

Yurt dışında lise okumak isteyen öğrenciler, ABD başta olmak üzere Kanada, İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya, Almanya, Avusturya ve Yeni Zelanda gibi önde gelen ülkelerde lise eğitimi alabilirler. Bulundukları kademe ve planlarına göre eğitim hayatlarının bir dönemini, bir yılını ya da tamamını yurt dışı lise programlarında tamamlayabilirler.

Yurt Dışı ve Yurt İçi Geziler

Yurt dışı ve yurt içi gezilerle öğrenciler, yabancı dillerini pekiştirme imkanı bulurken, farklı kültürleri tanıyarak bakış açılarını geliştirirler. Bu programlar ile öğrenciler, yeni tanışacakları kişiler ile kültür alışverişi yapabilir, yabancı dil becerilerini geliştirebilir ve uluslararası bir deneyim kazanarak eğitimlerine devam edebilirler.

ABD ve Kanada’da.

Ücretsiz Yabancı Dil Eğitimi

Uğur Okulları öğrencileri, 9. sınıftan itibaren her yaz ABD’de Mentora College’da ve Kanada’da CES Toronto’da gerçekleştirilen yaz okullarına katılma imkanına sahiptir.

Mentora College Washington, D.C.

Mentora College, uluslararası eğitim alanında iyi bilinen, saygınlık kazanmış bir eğitim kurumudur. Her öğrencinin yüksek verim alabilmesi için farklı tasarlanmış, esnek müfredatlı