İlkokul

Gelişim Takibi

Sosyal Gelişim

Uğur Okullarında, öğretmenler her gün bitiminde "İlkokulda Bir Gün" alanında öğrencilerin bir gününü kısa notlar halinde veliler ile paylaşılır. Böylece veliler için ortak veya öğrenciye özel mesajlar yazılarak çocuklarının gelişimlerini takip etmelerini sağlayacak dijital bir kaynak sunulur.

Akademik Gelişim

Uğur Okulları tarafından öğrencilerin yaş grubu özelliklerine uygun olarak değerlendirmeler yapılır. Değerlendirmenin hiçbir aşamasında öğrenciler arasında kademelendirme yapılmaz. Akademik gelişimin izlenmesinde kriterleri yalnızca sınavlar oluşturmaz, öğrencinin sınıf öğretmeni rehberliğinde gerçekleştirdiği tüm etkinlikler akademik gelişim altında değerlendirilir.