İlkokul

Akademik Gelişimi İzleme Sınavı (AGİS)

Uğur Okullarında akademik başarı çok önemlidir ve dersler kademeli olarak ele alınır. 2, 3 ve 4. sınıflarda Akademik Gelişim İzleme Sınavı (AGİS) ve 4. sınıflarda Genel Başarı Sınavı (GBS) ile takip yapılır.

AGİS ile öğrencilere temel akademik yeterlilikler kazandırılır. Öğrenciler branşlardaki her konu ve kazanımla ilgili olarak etkin bir eğitim sürecine dahil olurlar. Elde edilen başarılar AGİS ve GBS ile ölçülür ve değerlendirilir. Değerlendirme sonuçlarına göre pekiştirme amaçlı tekrar dersleri yapılır. 2, 3 ve 4. sınıflarda uygulanan değerlendirmelerden sonra bireysel toplantılar gerçekleştirilerek veliler detaylı şekilde bilgilendirilir.