Robotiğin Yükselen Yıldızlarına "En Prestijli" Ödül

12.02.2020

Öğrencilerin mekanik yapıların nasıl çalıştıklarını keşfettikleri, tasarım ve kodlamayı bir arada kullandıkları VEX Robotik Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Bakırköy Uğur Anadolu Lisesi’nin Script Robotics takımı 12’li kule ile Türkiye rekorunu kırarak, 46 takım arasında ‘En Prestijli’ ödülün sahibi oldu. “Excellence Award” ödülünü kazanan takım, Vex Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Takımın hedefi, Amerika’da Türkiye’yi temsil etmek.