"Pandemi Sonrası Hayalimdeki Okul" Yarışması'nın Kazananları Belli Oldu

15.07.2020

Fiziksel Ortam Tasarımı kategorisinde;

1. Elif Duru Pelvan - Sınıf Tasarımı (Çorlu Bahçeşehir Koleji, 6. sınıf)
  2. Abdullah Efe Kadıoğlu - Hijyen Sınıfta (Oğuzkaan Koleji Çapa Şubesi, 5. sınıf)
  3. Arda Kaykaç - Revir (Uğur Okulları Adana Kampüsü, 5. sınıf)

Malzeme & Materyal & Mobilya Tasarımı kategorisinde;

1. Nisa Özdoğan - Zaman Ayarlı UV Dezenfeksiyon ve Havalandırma Sistemi (BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi, 9. sınıf)
  2. Efe Kapluhan - Tek Kişilik Sıra Tasarımı (Uğur Okulları Batıkent Kampüsü, 10. sınıf)
  3. Oytun Namal - Uğur Mekanik Hijyen İstasyonu (Uğur Okulları Mersin Anamur Kampüsü, 5. sınıf)

Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.