13.04.2019

U-MakerFest III'te En İyi Takım Çalışması Ödülünü Kazandık!

U-MakerFest III, 13 Nisan Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü'nde gerçekleşti.

Geçtiğimiz yıl "Turizm 4.0" teması ile Uğur Okulları Antalya Muratpaşa Kampüsü'nde birbirinden yaratıcı projeleri buluşturan U-MakerFest bu yılki teması ile de öğrencileri fikir ve çözümlerini sergilemek üzere bir araya getirdi.

Bu yılki teması "Çöp" olan, Uğur Okulları öğrencilerinin Bilgi ve İletişim Teknolojileri, STEM gibi çeşitli derslerde öğrendikleri bilgileri hayata geçirerek robotik, oyun tasarımı ve video/animasyon alanlarında yarıştığı U-MakerFest'te öğrenciler, dünyamızın çöp ve atıklar konusundaki problemlerini belirleyip yenilikçi çözümler üretti ve ürettikleri projeleri sergi alanlarında sundu.

62 takımın katılım gösterdiği U-Makerfest III'te Uğur Okulları Halkalı Kampüsü "En İyi Takım Çalışması" ödülünün sahibi oldu!